Menu Premium

Meer details over Assassin’s Creed Syndicate: The Tour

Franky Mangal 11/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kortgeleden heeft Ubisoft Assassin´s Creed Synidcate aangekondigd, en na de kritieken die Assassin´s Creed Unity kreeg, wil Ubisoft iedereen de kans geven om de game in een vroeg stadium al te kunnen spelen. Daarom organiseert Ubisoft Assassin´s Creed Syndycate: The Tour en zijn er nu meer nieuwe details van vrijgekomen.

De tour zal volgende week plaatsvinden in Amsterdam, waarbij fans van Assassin´s Creed de game voor het eerst kunnen spelen en iedereen een speciale, geheime videoboodschap te zien krijgt van hoofdpersoon Jacob Frye. Naast het spelen van de game zijn er tal van andere dingen te doen. Ubisoft heeft een interactieve kaart van Londen gecreëerd, waarmee je met je smartphone allerlei informatie kan ontdekken over de setting, personages en nieuwe features van Assassin´s Creed Syndicate. Daarnaast kun je in een photobooth op de foto in het 19e eeuwse Londen, kun je een Assassin´s Creed tatoeage laten zetten en je haar laten knippen in een Victoriaans Londense look.

De hoofdact blijft natuurlijk het spelen van de game. Hoewel bezoeken van het evenement kosteloos is, is het wel vereist om jezelf te registreren, als je de demo van Assassin´s Creed Syndicate wilt spelen. Ga jij naar Assassin´s Creed Synidcate: The Tour om de demo van Assassin´s Creed Syndicate te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Meer details over Assassin's Creed Syndicate: The Tour

Meer details over Assassin’s Creed Syndicate: The Tour

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch