Menu Premium

Meer details bekend over Marvel’s Midnight Suns

Mitchel Hoes 06/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk zijn vele van ons groot fan van Marvel. Tijdens de Gamescom Opening Night Live waren we daarom blij verrast toen we met dank aan 2K een nieuwe Marvel game voorbij zagen komen. Het gaat natuurlijk om Marvel’s Midnight Suns. Na de aankondiging bestond er wat vrees dat het spel loot boxes of “gerelateerde microtransacties” zou gaan bevatten. Het spelen met cards deed daar aan denken. Ontwikkelaar Firaxis Games haalde de kou echter snel uit de lucht. Firaxis reageerde op een tweet van een fan en nam alle zorgen weg dat Marvel’s Midnight Suns loot boxes of microtransacties zou hebben.

Marvel’s Midnight Suns is een tactische RPG van de makers van XCOM en Civilization. Het zal iconische personages uit The Avengers, X-Men en andere Universa’s zoals die van Blade bevatten. Ook kunnen spelers de rol op zich nemen van een geheel nieuw personage namelijk, The Hunter.

Marvel’s Midnight Suns is een keiharde RPG met kaarten

Al lang ging een gerucht de rondte dat het gewoon een soort XCOM was. De game heeft sindsdien een aantal belangrijke details vrijgegeven over de inhoud ervan. De belangrijkste functie die echt opvalt is dat het hier gaat om een soort dek opbouwend vechtsysteem zoals in Hearthstone. Het is verder wel een tactische RPG game met turn-based gameplay. Dat wordt de kern en vanaf daar bouwen ze verder. Dat kun je goed zien in de gameplay trailer die afgelopen week verscheen. Het ziet er wel naar uit dat er cosmetische aanpassingen gedaan en aangekocht kunnen worden. Verder maakte Fireaxis bekend dat ze net zoals bij andere RPG-games later DLC zullen gaan uitbrengen.

Marvel’s Midnight Suns moet ergens in maart 2022 gaan verschijnen voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en PC. Kijk jij uit naar de game? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch