Menu Premium
Loading...

Meer dan 6 minuten Sniper Elite 4 gameplay in deze video

Maarten van Steijn 01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar Boris en Karim onlangs al met een preview van Sniper Elite 4 kwamen, is er nu nog meer Sniper Elite 4 gameplay! We krijgen in dit filmpje zes minuten aan Sniper Elite 4 in-game footage te zien. Met nog twee weken tot de release, kunnen we nu dus net iets beter inschatten wat we kunnen gaan verwachten van deze titel.

Sniper Elite 4 is een stealthy third-person Tweede Wereldoorlog sniper game, waarbij co-op een grote rol gaat spelen. Al tijdens de Single Player krijgen spelers de optie dit alleen te doen, maar ook met één andere speler is dus een optie. In de multiplayer modus zijn er zelfs mogelijkheden om tot 12 spelers de competitieve uitdagingen aan te gaan.

De Sniper Elite-games staan bekend om het sluipen door vijandelijk bezette gebieden, waarin je van enorme afstanden je vijand voorziet van een kogelgaatje. Hierbij is het van belang dat je ongezien blijft, rekening houdt het de windrichting en je vervolgens alleen of samen met je maten tactisch opstelt. alvorens je de vijand insluit.

Sniper Elite 4 komt op 14 februari romantisch uit voor de Xbox One, Playstation en PC.

Is deze gameplay video van toegevoegde waarde voor jou, of voel je als doorgewinterde Sniper Elite fan al aan wat deze game voor ons in petto gaat hebben? Laat het weten in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch