Menu Premium

Meer bekend over de Day One-editie van Dead Rising 3

Gamekings Redactie 27/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er als eerste bij zijn moet natuurlijk voordelen met zich meebrengen. Als enthousiaste fan is het fijn als je beloond wordt voor je snelle aankoop en in de game-industrie gebeurt dat tegenwoordig met exclusieve content. Microsoft maakt meer bekend over de Day One-editie van Dead Rising 3 en daarnaast weten we ook wat Ryse: Son of Rome als dag één-content krijgt.

We hebben natuurlijk door dat het een manier is om zoveel mogelijk pre-orders en dag één-aankopen voor elkaar te krijgen, maar het werkt wel. Exclusieve content is de shit en het is niet tof als iemand anders bijvoorbeeld meer wapens tot zijn beschikking heeft dan jij. Dit zorgt ervoor dat fans massaal voor Day One-edities gaan van Xbox One-games en vandaag is het duidelijk geworden wat twee Xbox One-exclusives voor extra content gaan bieden. De Dead Rising 3 Day One Edition krijgt namelijk een klassiek Frank West-outfit, uit het tweede deel van de Dead Rising-serie en ook zijn Zombie Slugger-wapen. Daarnaast een extra skillmove en extra bloederige aanvallen. Ook is het mogelijk om meer schade aan te richten met melee-aanvallen en zijn overlevers beter in overleven. Ze zijn tevens sterker in de strijd tegen zombies. De Dead Rising 3 Day One Edition komt ook met Chuck Greene-outfit met een Paddle Saw-wapen. Als laatste wordt het met deze content mogelijk om ervoor te zorgen dat het langer duurt voordat wapens en voertuigen kapot gaan.

De Ryse: Son of Rome Day One Edition komt met een exclusieve Gladiator Mode Co-Op Multiplayer-map en een zwaard. Mocht je niet in het bezit raken van de Ryse: Son of Rome Day One Edition is het wel mogelijk om deze extra map, bekend als Ruins te spelen als iemand die ‘m wél bezit je uitnodigt. Het zwaard staat bekend als de Legionnaire’s Trust Exclusive Sword en zal ongetwijfeld aardig sterk zijn.

Mocht je dus enthousiast worden van deze content, is het de bedoeling om de Day One-edities aan te schaffen. Het is onduidelijk hoe ze dat nu in Nederland gaan doen, gezien wij de Xbox One pas in 2014 krijgen. Wellicht worden deze edities dan pas voor ons beschikbaar en is er nog tijd genoeg om na te denken of het ‘t waard is om de Dead Rising 3 Day One Edition of Ryse: Son of Rome Day One Edition in huis te halen.

Meer bekend over de Day One-editie van Dead Rising 3

Meer bekend over de Day One-editie van Dead Rising 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch