Menu Premium

Media Markt pakt uit op Firstlook Festival 2016

Karim Shehata 04/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is het zover! Op 7, 8 en 9 oktober ren je naar de Jaarbeurs voor Firstlook Festival, het grootste game- en pop culture evenement van de Benelux!

We beginnen zelfs al een dagje eerder, op 6 oktober, met de Mafia III launch party! De Mafia III launch party is een samenwerking tussen 2K Games, Media Markt en Blammo die er voor zorgt dat je een dag eerder al de sfeer van Firstlook Festival kunt proeven. Op donderdagavond 6 oktober gaan de deuren van de Jaarbeurs namelijk open voor deze launch party, waar je gratis bij kunt zijn!

Er zijn een hoop prijzen te winnen, zoals t-shirts, jassen, duffel bags en zelfs een LP-speler! De programmering van de avond zal bomvol zitten met podiumshows, muziek, eten, drinken en vooral heel veel Mafia III! Daarnaast krijg je er, alleen als je de game op de launch party koopt, gratis een steelbook case en een poster bij. Let wel op: VOL=VOL!

Na deze Mafia III launch party gaat Media Markt weer flink los op Firstlook Festival 2016! Tijdens Firstlook Festival heeft Media Markt namelijk een aantal brute acties voor je in petto:

  • Gears of War 4: Ultimate Edition voor €79,-. Je kunt de game direct na de beurs spelen als je thuis komt met deze Ultimate Edition en je krijgt er een gratis t-shirt bij! Gears of War 4 komt officieel pas op 11 oktober uit!
  • Xbox One S 500GB + FIFA 17 voor €244,-. Een extreem lage prijs voor deze gloednieuwe console, inclusief FIFA 17.
  • Mafia 3 inclusief exclusieve Steelbook voor €44,99 op PC, €53,- op PlayStation 4 en Xbox One.
  • De Sony DSCHX-80. Een top vlog camera met klapscherm. Gaat van 399,- naar 333,- exclusief op Firstlook!
  • De Sony RX-100 MIII. Van €849,- naar €699,- exclusief op de beurs.

Voor alle games geldt: 3 halen = 2 betalen! BAM!

Verder kun je dikke kortingen verwachten op producten van Razer, Corsair, Logitech en Turtle Beach op de Media Markt stand. Zorg dus dat je er aanstaand weekend bij bent, want met Firstlook Festival gaat het dak van de Jaarbeurs eraf!

Voor meer informatie over al deze aankondigingen en voor tickets, ga je naar firstlookfestival.nl!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch