Menu Premium
Loading...

Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty Map Pack Flyover Trailer

Gamekings Redactie 06/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty Map Pack Flyover Trailer is een hele mond vol. In deze nieuwste trailer zien we twee maps voorbij komen die verschijnen als DLC voor Medal of Honor: Warfighter.

Medal of Honor: Warfighter werd niet al te goed ontvangen op de release. De game bevatte nog vrij veel bugs die er nog niet zijn uitgehaald. Daarom zijn de reacties op de DLC ook niet al te best, aangezien de meeste mensen klagen dat eerst de game moet worden gefixed. Laat vooral weten in de reacties of jij de nieuwe DLC ook ziet zitten of niet.

In de multiplayer van Medal of Honor: Warfighter neem je deel aan een wereldwijde oorlog en kun je kiezen voor welk land je strijdt. Onder andere Duitsland, Rusland en Polen zijn beschikbaar, maar Nederland ontbreekt helaas.

De game loopt op de Frostbite 2 engine (dezelfde engine als Battlefield 3), waardoor deze shooter in ieder geval grafisch een voorsprong heeft op alle andere First-Person Shooter games die dit jaar verschijnen.

DICE was twee jaar geleden nog verantwoordelijk voor de multiplayer mode in Medal of Honor. Dit jaar ontwikkelt Danger Close Games, naast de single-player, ook het online gedeelte van de game.

Of de nieuwe map pack wat voor jou is, kun je nu checken in de Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty Map Pack Flyover Trailer.

Medal of Honor Warfighter Zero Dark Thirty Map Pack Flyover Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch