Menu Premium

Medal of Honor: Warfighter voor de 3DS?

Gamekings Redactie 25/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De website GameInformer heeft de Nintendo 3DS aan de lijst van te verschijnen platformen voor Medal of Honor: Warfighter toegevoegd. Een tijdje terug deed de website dit ook al met de nieuwe Tomb Raider, die volgens hen voor de Wii U zou verschijnen. Dit bleek echter niet te kloppen.

Electronics Arts heeft tot nu toe bekend gemaakt dat de titel voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnt. Hoewel het nog maar een gerucht is en EA nog niks heeft losgelaten over een Nintendo 3DS-versie, staat de ontwikkelaar wel bekend om het feit dat zij belangrijke games over meerdere platformen verspreiden. Dat gezegd hebbende, was er aan het begin van de maand een Franse retailer die stelde dat Warfighter ook weleens voor de PlayStation Vita zou kunnen verschijnen.

Het is nog even afwachten hoe EA met een officieel bericht hierop reageert (als ze dat überhaupt doen). Tot die tijd blijft het nog even bij een dik en sappig gerucht. Medal of Honor: Warfighter moet in oktober verschijnen, zou jij uit jouw sokken springen als daar ook toevallig een handheld editie tussen zit?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch