Menu Premium
Loading...

Medal of Honor: Warfighter Multiplayer Launch Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 18/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste grote shooter van het jaar kun je bijna in huis halen. Medal of Honor: Warfighter verschijnt op 25 oktober voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Dat EA trailers kan maken, laten ze zien in de Medal of Honor: Warfighter Multiplayer Launch Gameplay Trailer.

Medal of Honor: Warfighter zal nogmaals de elite militairen van Tier 1 volgen. Ditmaal speelt de single-player zich niet af op één locatie zoals in de Medal of Honor van twee jaar terug. In Warfighter zul je in onder andere Pakistan, Somalië en de Filipijnen een flink aantal terroristen een kopje kleiner maken. Je kunt in de campagne tussen twee speelbare characters kiezen.

In de multiplayer heb je echter een breder aanbod speelbare personages. Je kunt naast een class ook kiezen uit welk van de twaalf landen je soldaat komt. Zo kun je bijvoorbeeld met een Russische, Amerikaanse of Duitse warfighter spelen. Een optie voor de Nederlandse mariniers zit er helaas niet tussen.

Medal of Honor: Warfighter loopt (net als Battlefield 3) op de Frostbite 2 engine. Daardoor is het waarschijnlijk wel de mooiste shooter die dit jaar uitkomt, zeker als je hem speelt op de PC. Daarnaast zou het ook de meest realistische shooter moeten zijn, aangezien je muren kapot kunt maken en je geen hulp krijgt van een ‘aim assist’. Dit zorgt er echter wel voor dat je, als je bijvoorbeeld Call of Duty gewend bent, veel zal missen, aangezien je vaak net een centimeter naast je target mikt.

Of deze knallende multiplayer wat voor jou is, kun je zien in de Medal of Honor: Warfighter Multiplayer Launch Gameplay Trailer.

Medal of Honor: Warfighter Multiplayer Launch Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch