Menu Premium

Matig ontvangen Tomb Raider film krijgt een vervolg

Hylke Haagsma 15/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat we een vervolg krijgen op de Tomb Raider film die uitkwam in 2018 werd gematigd ontvangen. Wat je ook van de film vond, deel 2 lijkt er zeker aan te komen.

Amy Jump moet van Tomb Raider 2 een top film maken

Free Fire, Kill List en A Field in Engeland. Het zijn zomaar wat voorbeelden van eerdere projecten van schrijver Amy Jump. Zij is ingehuurd om het script te schrijven voor Alicia Vikander’s terugkeer als Lara Croft. 

Vorig jaar kwam de eerste film uit en deze film vertelde het verhaal van de game die in 2013 uitkwam. Het is nog onbekend of de film verder zal gaan met het game vervolg in 2015, Rise of the Tomb Raider. Het is op zich opmerkelijk dat de film een vervolg krijgt, Tomb Raider werd niet goed ontvangen door reviewers en kreeg veel kritiek. Wel werd er flink geld verdiend met de film.

Er komen waarschijnlijk meer Tomb Raider games aan

In 2013 begon een nieuwe trilogie voor Lara Croft. Tomb Raider sloot deze trilogie af met Shadow of the Tomb Raider, een game die vorig jaar uit kwam. Producer Jonathan Dahan vertelde aan USGamer dat hij “extreem verrast” zou zijn als de franchise hiermee tot een einde zou zijn gekomen. We hebben dus mogelijk nog niet het laatste gezien van Lara Croft.

“Ik zou enorm verrast zijn als we er niet meer van zouden zien”, zei Dahan. “We kunnen niets zeggen over wat er nu gebeurt, maar het zou me zeer verbazen als we niet meer zouden horen over de franchise.” De Tomb Raider-franchise is een van de grootste en bekendste games.

Zien jullie een volgende verfilming wel zitten? Of willen jullie eigenlijk gewoon liever nieuwe Tomb Raider games? Laat het ons weten in de comments! En stel gerust ook je vragen hieronder.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch