Menu Premium

Master Reboot verschijnt in maart op de PlayStation 3

Gamekings Redactie 21/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Master Reboot! Nee? Doet de titel bij jou geen belletje rinkelen? Is niet erg, je bent vast niet de enige. Wellicht is deze obscure game een momentje van je aandacht waard. Master Reboot verschijnt in maart op de PlayStation 3.

Er zijn zo van die games die onder de radar van veel gamers doorglippen. Dat wil allerminst zeggen dat die games de moeite niet waard zijn. Master Reboot verscheen vorig jaar voor Steam en was gepland om in februari op de PlayStation 3 gelanceerd te worden. De game werd een maandje uitgesteld en is dus vanaf maart te downloaden in de PlayStation Store. Er wordt niet hoog van de toren geblazen door ontwikkelaar Wales Interactive, maar het concept van deze sci-fi game is op zijn minst interessant te noemen.

De game draait namelijk om de Soul Cloud, waarin personen hun ziel kunnen uploaden om zich in digitale vorm onsterfelijkheid te verschaffen. Je ziel wordt vervolgens in een van de huizen in de fraaie digitale interface van de Soul Cloud opgeslagen. Laat je overigens niet misleiden door de strakke, hoekig gestileerde graphics, want we hebben hier te maken met een first-person game van de survival-horror variant, compleet met enge, kleine meisjes die ons toch wel aan de Little Sisters van Bioshock doen denken.

Door het concept lijkt Master Reboot zich prettig te distantiëren van andere survival-horror games en het concept spreekt tot de verbeelding. Op de PC werd de game lauwwarm ontvangen, maar misschien vind de game op de PlayStation 3 een dankbaar publiek. Heeft het uitstel van een maand een positieve uitwerking op de kwaliteit van deze game? Binnenkort weten we het!

Master Reboot verschijnt in maart op de PlayStation 3

Master Reboot verschijnt in maart op de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch