Menu Premium

Massive Entertainment werkt aan Tom Clancy’s The Division

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In november 2008 werd Massive Entertainment overgenomen door Ubisoft van Activision Blizzard. De ontwikkelaar van eerdere MMO’s zoals World in Conflict, komt nu met een naar alle waarschijnlijkheid hele speciale game. De game gaat over de risico’s van de huidige economie, waarin we in de redelijk langdurige trailer veel feiten te zien kregen over de Amerikaanse economie. Het verhaal van de game gebruikt een ‘wat als’ scenario als basis, want in de game worden de consequenties besproken van een massale economische instorting, gecombineerd met een verhaal over een infectie die via Dollar biljetten massaal verspreid wordt. Het gaat hier om een nieuwe game gebaseerd op de boeken van Tom Clancy, want Massive Entertainment werkt aan Tom Clancy’s The Division.

In de trailer zagen we wat er zou kunnen gebeuren als er eens een echte crisis uitbreekt in de huidige wereld. De boodschap uit de trailer van The Division is op het moment redelijk relevant, en daardoor is deze game wat mij betreft redelijk aangrijpend. Dit lijkt een nieuwe strategie, aangezien Watch Dogs gebaseerd is op hacken. En hoe vaak kunnen we al niet inloggen op het internetbankieren van bijvoorbeeld de ING? Juist ja, vaak dus.

Genoeg over Watch Dogs, want Ubisoft en ontwikkelaar Massive Entertainment hebben het nogmaals gepresteerd een totaal onverwachte game aan te kondigen. De game is een online RPG, waarmee naar alle waarschijnlijkheid een MMO bedoeld wordt. In de gameplay demo zagen we dat we aan de slag kunnen met toffe gadgets, en werd veel schietactie getoond. Deze schietactie speelde zich voornamelijk af voor een politiebureau, waarin XP werd vergaart door middel van het knallen op de vijand.

Tom Clancy’s The Division werd gepresenteerd op de PlayStation 4, maar komt ook naar de Xbox One. Wanneer deze next-gen MMO gaat verschijnen is vooralsnog onduidelijk.

Massive Entertainment werkt aan Tom Clancy's The Division

Massive Entertainment werkt aan Tom Clancy’s The Division

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch