Menu Premium

Massale connectie problemen bij servers van EA opgelost

Lars Leeftink 08/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof Electronic Arts nog niet genoeg aan zijn hoofd heeft, was er gisteren een connectie probleem bij de servers van EA. Het had niet te maken met een bepaalde game, want allerlei EA-games werden hierdoor getroffen. Het probleem, waarvan de oorzaak nog niet bekend is, is inmiddels verholpen. Het duurde echter vijf uur voordat deze problemen helemaal verholpen waren.

FIFA 20, Apex Legends en Battlefield 5

Allemaal werden ze getroffen door de server-problemen. En het grootste issue is dat dit games zijn die offline niet of nauwelijks speelbaar zijn. Apex Legends is zonder connectie natuurlijk niet te spelen, terwijl Battlefield 5 en FIFA 20 gelimiteerd zijn wanneer de servers niet of nauwelijks werken. Verder waren er voor sommige gebruikers ook problemen met het contacten van EA Help, waardoor de problemen niet op die manier gemeld kunnen worden. Apex Legends-spelers kregen een 100 of 103 code, waardoor ze niet in hun EA account konden en de game dus niet konden spelen.

Oorzaak is volgens EA nog onbekend

Dat is voorlopig in ieder geval de conclusie. Electronic Arts weet nog niet wat de oorzaak van deze connectie problemen kan zijn geweest. Het is niet de eerste keer, en waarschijnlijk ook zeker niet de laatste keer, dat dit gebeurt. Er zijn in het verleden al meer problemen geweest met de servers van EA. Zeker omdat de games dus erg afhankelijk zijn van hun online functies is dit voor gamers natuurlijk het minst ideale wat er kan gebeuren. Inmiddels, zo meldt het Twitter-account, werkt alles weer zoals het hoort. Gelukkig maar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch