Menu Premium

Mass Effect Andromeda krijgt binnenkort nieuw ras in multiplayer en EA ontkent stopzetten DLC

Maarten van Steijn 05/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds enige tijd bleef Mass Effect Andromeda een beetje op de achtergrond, maar nu komt er zomaar uit het niets een nieuw ras uit de lucht vallen. Binnenkort gaan we in de multiplayer vergezeld worden met de Batarians. Tot dusverre zijn alleen nog de Asari, Turian, Salarian, Krogan en de mens aanwezig om de Milky Way mee te verkennen.

Batarians is een ras dat in de vorige Mass Effect delen ook aanwezig was, alleen dus nog niet in Mass Effect Andromeda. Hoe en waarom dit ras precies in de multiplayer van Andromeda te vinden is, weten we nog niet precies. Over de Lore van dit ras en dit onverwachtse besluit in het algemeen gaan we hopelijk snel meer over horen.

Zou dit misschien een goedmakertje voor moeten stellen voor het gerucht dat Bioware bezig was met een DLC voor de game, maar dit stopgezet zou hebben na de vele kritische uitingen van fans en media?  Er zou namelijk ooit een Facebook bericht verschenen zijn van ene Sinclair Networks, waarin stond dat een singleplayer DLC voor Mass Effect niet mogelijk meer was. EA heeft hierop het volgende gezegd:

We have never worked with Sinclair Networks and they had nothing to do with the development of Mass Effect: Andromeda.
Wat betreft het singleplayer avontuur hoeven we dus niet snel nieuwe content te verwachten, maar de multiplayer blijft dus ondersteund worden. Wanneer deze update precies gaat verschijnen, is niet bekend. Is de game volgens jou een hele verbetering geworden sinds de vele patches na de release? Laat het weten in de comments.
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch