Menu Premium

Mass Effect: Andromeda downloadgrootte bekend en pre-loaden mogelijk

Maarten van Steijn 15/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hoop teasers, trailers en gameplay beelden ligt Mass Effect: Andromeda nu eindelijk bijna op grijpafstand. Aangezien we allemaal natuurlijk goed voorbereid het avontuur aan willen gaan, is nu de downloadgrootte van deze titel bekendgemaakt.

Voor alsnog is de pre-load versie voor de PS4 alleen nog in Noord-Amerika beschikbaar Рmet een grootte van 42.9 GB. De Xbox One versie daarentegen is al over de hele wereld te pre-loaden en bedraagt 42.19 GB. Over de grootte van de PC versie is helaas nog niets bekend. Ook zal de day one patch hier nog wat geheugen bovenop gooien, alleen hoeveel precies is nog even de vraag.

Mensen die de game digitaal in pre order hebben staan, krijgen nu dus alvast de kans om hem binnen te slepen. Voor Xbox One gamers met EA Access is het helemaal feest, zij mogen de game vanaf morgen al spelen. Vervolgens komt de game op 23 maart in Europa uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Onlangs liet Skate in een Gamekingsextra al weten wat zijn verwachtingen voor deze game zijn. Denk jij er net zo over, of ligt de key-factor voor jou op een heel ander element binnen deze franchise en hoop je dat dit deel ook weer terug te zien? Laat het weten in de reacties!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch