Menu Premium

Marvel’s Avengers’ Campaign zal enkel singleplayer speelbaar zijn

Hylke Haagsma 21/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De campaign van Marvel’s Avengers zal enkel singleplayer speelbaar zijn. We weten nu al een tijdje dat Avengers een coöpfunctie zou bevatten waarmee je de game met je vrienden kunt spelen, maar Square Enix heeft niet precies uitgelegd hoe deze functie zal gaan werken. Nu, iets meer dan een week nadat de game voor het eerst echt onthuld werd op E3 ??2019, is er nu meer informatie aan het licht gekomen.

Geen vrienden? Geen probleem in Marvel’s Avengers

Het campagnegedeelte van Marvel’s Avengers zal geen multiplayer-component bevatten. Deze informatie komt rechtstreeks van de ontwikkelaars van Crystal Dynamics. Dus dat betekent dat als je geïnteresseerd in het verhaal dat Square Enix in Avengers wil vertellen, je het alleen zult moeten ervaren. Veel mensen zullen dit als goed en positief nieuws zien.

En de multiplayer dan?

Wat dat betekent voor de multiplayer? Het lijkt er duidelijk op te wijzen dat Avengers een secundaire modus zal aanbieden waarin je met je vrienden kunt spelen. Wat deze modus zullen zijn of hoe ze zullen werken is nog niet bekendgemaakt, maar Square zal waarschijnlijk in de toekomst meer bekend gaan maken.

Als je zou moeten raden hoe de multiplayer in Marvel’s Avengers zou werken, zou je je kunnen voorstellen dat het wat op Destiny zal gaan lijken. Missies waarin je met een paar vrienden in springt, een aantal bad guys verslaat en er vervolgens weer uit springt.

Marvel’s Avengers zal volgend jaar verschijnen op 15 mei 2020 voor PS4, Xbox One, PC en Stadia.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch