Menu Premium

Marvel vs. Capcom 4 wordt op de PlayStation Experience ‘onthuld’

Roy de Keijzer 29/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog geen feit, maar er zijn duidelijke aanwijzingen aanwezig: Marvel vs. Capcom 4 wordt op de PlayStation Experience ‘onthuld’, tenminste dat is zo volgens een verslag van de gamewebsite Polygon. Polygon sprak namelijk met mensen van Marvel Games, waaronder de vice-president van Capcom, en zeggen meerdere bronnen te hebben over Marvel vs. Capcom 4.

Dit nieuws is nogal merkwaardig, aangezien Capcom haar licentie op merknaam Marvel in 2013 verloor. Hierdoor konden ze ook tot grote teleurstelling van fans geen nieuwe content meer maken voor Marvel vs. Capcom 3. Volgens Polygon is Marvel vs. Capcom 4 al een tijd in ontwikkeling en zal de game eind dit jaar worden onthuld. Dit zou kloppen met de bron van de ‘onthulling’ op de PlayStation Experience welke dit weekend in Californië wordt gehost en waar ook het CapCom 2016 wordt gehouden.

Een ander punt die Polygon heeft vernomen is dat er in dit nieuwe deel waarschijnlijk geen Magneto en Wolverine gaan zitten. De X-men zitten er volgens de bronnen dus niet in. Wat wel beweerd wordt is dat de Marvel characters waarschijnlijk uit recente populaire bioscoopfilms worden geplukt en in deze game zullen vechten tegen Capcom-helden. Dit zou betekenen dat Guardians of the Galaxy en The Avengers waarschijnlijk groepen helden zijn die wij eerder in de game kunnen verwachten dan de traditionele rol die de X-men altijd hadden in deze franchise. We zullen het moeten afwachten, eerst maar eens kijken of de geruchten ook écht waar zijn en dat die game er gaat komen. Capcom wil in ieder geval niet ingaan op de geruchten.

Wat vinden jullie van Marvel vs. Capcom? Hopen jullie dat de geruchten waar zijn? Laat het weten in de comments!

Bron: VG 24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch