Menu Premium

‘Marvel gaat nieuwe Avengers content delen op San Diego Comic-Con’

Hylke Haagsma 02/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Marvel’s Avengers game vorige maand op E3 werd vertoond, verwachtte fans meer dan wat er te zien was op Enix’s Square E3-conferentie. Terwijl de uitgever ingegaan was op hoe de stemacteurs zich voelen over de personages, werd er heel weinig getoond over de huidige gameplay en hadden ze vooral veel achter de schermen. Nu lijkt het erop dat we in juli onze volgende info zullen krijgen op de San Diego Comic-Con.

Nieuwe Avengers game content!?

Marvel heeft een game panel op 18 juli, gehost door Greg Miller. De samenvatting van het panel zegt dat het nieuwe inhoud voor Avengers, Marvel Ultimate Alliance 3, Iron Man VR, zal tonen en belooft daarnaast ook verrassingen. Miller zal worden bijgestaan door speciale gasten, wat vermoedelijk betekent dat sommige ontwikkelaars van die spellen aanwezig zullen zijn. En Bill Rosemann, die vice-president en creatief directeur is bij Marvel Games is ook van de partij.

Marvel Ultimate Alliance 3 verschijnt de volgende dag op Switch, dus we krijgen waarschijnlijk de allerlaatste personages of de DLC-personages, die een aankondiging kregen van X-Men, Fantastic Four en Marvel Knights op E3. Iron Man VR staat gepland voor PlayStation VR later dit jaar. Marvel’s Avengers zullen op 15 mei landen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ga jij deze nieuwe game spelen? En kijk je er naar uit? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook direct al je vragen. Wij beantwoorden ze maar al te graag. Koos was wat teleurgesteld met wat hij op de E3 zag. Hopelijk kan de nieuwe content hem weer blij maken. Waar hopen jullie op? Drop het in de comments. Laten we hopen op een mooie Avengers game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch