Menu Premium
Loading...

Mario Sports Superstars komt uit in maart voor de 3DS

Bas Boudewijn 27/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat maart een belangrijke maand gaat worden voor Nintendo was al sinds de Nintendo Switch reveal eind vorig jaar bekend, maar dat de Japanse uitgever in maart ook de Nintendo 3DS extra leven wil inblazen, is een verrassende zet! Mario Sports Superstars komt uit in maart voor de 3DS.

Precies een week nadat we allemaal aan de slag kunnen met de Nintendo Switch, kun je dus ook je 3DS weer uit de kast halen. Hiermee lost Nintendo op zijn minst de belofte in om de inmiddels vijf jaar oude handheld ook na de release van hun gloednieuwe portable thuisconsole te blijven ondersteunen.

In Mario Sports Superstars ga je aan de slag met maar liefst 5 sporten, maar dan natuurlijk volledig in de Mario-saus gedoopt! Zo speel je onder andere voetbal, honkbal en tennis in stadions vol Shy Guy’s en kun je gaan golfen met maar liefst 18 verschillende characters uit het Mushroom Kingdom. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens met al deze helden meedoen aan horseraces!

Met Mario Sports Superstars brengt Nintendo niet alleen een 3DS game uit, maar ook een hele set aan nieuwe Amiibo kaarten die je in game kunt gebruiken. Van deze 90 nieuwe kaarten zit er eentje bij iedere kopie van de game. Mario Sports Superstars is niet de laatste game die Nintendo naar de 3DS brengt. In mei kunnen we op zijn minst ook nog aan de slag met Poochy & Yoshi’s World en Fire Emblem Echoes.

Mario Sports Superstars is vanaf 10 maart verkrijgbaar in Europa. Wat vind jij ervan dat Nintendo na de release van de Nintendo Switch nog doorgaat met de support voor Nintendo 3DS? Een slimme zet of graaft het Japanse bedrijf zijn eigen graf?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch