Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 E3 2013 Announce trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zou bijna kunnen stellen dat er op dit moment niemand is die niet ooit een keer een potje Mario Kart heeft gespeeld. Of dit nu op de Super Nintendo is, Nintendo 64, GameCube, 3DS, of de Wii, dat maakt niet uit. Voor diegene die het daadwerkelijk nog nooit gespeeld hebben, ga je vooral eerst schamen. Laat je daarna betoveren door de Mario Kart 8 E3 2013 Announce trailer en ga bekijken wat je gemist hebt.

De kracht van Mario Kart is altijd de eenvoud geweest. Iedereen kon de controller op de handheld oppakken en dan een potje Mario Kart spelen. Sterker nog, iedereen zou ook zo een potje Mario Kart kunnen winnen. Dat is het mooie aan Mario Kart, het is leuk om te spelen en een fantastisch tijdverdrijf. Want zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan met een krat bier en drie vrienden op de bank te zitten en lekker een potje Mario Kart 64 spelen?

Nu is er dan Mario Kart 8. Mario Kart heeft er nog nooit zo mooi uitgezien, dat kunnen we rustig toegeven. Het principe van de game is niet veranderd, maar er is wel anti-zwaartekracht toegevoegd. Wat dat inhoud, kun je in de Mario Kart 8 E3 2013 Announce trailer zien.

Mario Kart 8 E3 2013 Announce trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch