Menu Premium

Mario Kart 8 Deluxe snelst verkopende Mario Kart game ooit

Joep Omes 02/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij een Wii U hebt, is de kans groot dat je Mario Kart 8 al gespeeld hebt. De kans dat jij een Wii U hebt is aanzienlijk kleiner. Dat blijkt, want ondanks dat Mario Kart 8 Deluxe een opgepoetste versie van het achtste deel in de Mario Kart franchise met battle mode en wat verse maps is, hebben Switch-bezitters de game massaal in huis gehaald. Mario Kart 8 Deluxe snelst verkopende Mario Kart game ooit!

Nintendo heeft de verkoopcijfers van de game bekend gemaakt aan de website Businesswire. Met 459,000 exemplaren – zowel digitaal als fysiek – verkocht op de dag dat de game uitkwam, in de Verenigde Staten, stoot Mario Kart 8 Deluxe zijn oudere broer Mario Kart Wii van de troon. De Wii versie van de Nintendo racegame verkocht in 2008, toen deze uitkwam in Amerika 433,900 keer.

De game is dus op 27 april speciaal opnieuw uitgebracht voor de Switch, zodat je nu overal kunt karten, alleen of met je maten. Je moet dan dus wel een Switch kopen en die is momenteel uitverkocht! Betekent dit dat Nintendo de vraag naar de Switch heeft onderschat? Wat denken jullie? Gooi het in de comments!

Bron: Gamasutra

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch