Menu Premium
Loading...

Extra: De Mario Kart 8 Deluxe Magnetron Challenge!

Mart Hartman 17/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De magnetron, iedereen kent hem wel. Al jaren staat het apparaat in trouwe dienst van alle vreetzakken op de redactie, al is het nu wel eens tijd dat JJ zijn kip met boontjes in een schone magnetron kan verwarmen. De magnetron is in heel zijn leven geen enkele keer schoongemaakt, zelfs niet voor de speciale Mass Effect Andromeda Review! Het is dus tijd voor een flinke schoonmaakbeurt, maar wie op de redactie is de pineut?

Het moest er toch echt eens van komen en nu is het zover. Iedereen op de redactie heeft strootjes getrokken, maar uiteindelijk zijn het JJ, Daan en Bo die strijden om de magnetron niet schoon te hoeven maken. Het drietal is de Mario Kart 8 Deluxe Magnetron Challenge aangegaan: vier rondjes Bob-omb Blast, een battle mode van Mario Kart: Double Dash die zijn terugkeer maakt in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. Door middel van bommen proberen JJ, Daan en Bo elkaar uit te schakelen en wie uiteindelijk de minste tegenstanders heeft weten te raken met de bommen, is de lul. Het is voor de drie Mario Kart noobs echter niet alleen een kwestie van punten scoren, want als al je ballonnen op zijn, worden je gescoorde punten gehalveerd.

De verliezer staat niet alleen hier voor lul. Als je onze Facebook livestream hebt gevolgd, heb je al live meegemaakt wie de magnetron mocht schoonmaken. Toch kon een Gamekings Extra niet ontbreken voor een mooie video van deze uitdaging. Benieuwd wie er heeft verloren, of wil je nog een keer genieten van de schoonmaak van de magnetron? Check dan snel deze extra over de Mario Kart 8 Deluxe Magnetron Challenge!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch