Menu Premium

Mario and Sonic: Olympic Winter Games 2014 komt naar de Wii U

Gamekings Redactie 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo Direct zit er alweer op en we hebben het een en ander gezien. We hebben de barre kou van de winter pas achter ons gelaten, maar Nintendo gooit ons vandaag terug naar die koude dagen. Een ding, die koude dagen zijn nu in een veel gezelliger en sportiever daglicht gezet. Binnenkort schaatst Mario je huiskamer binnen en knalt Sonic op z’n snowboard door je achtertuin, want Mario and Sonic: Olympic Winter Games 2014 komt naar de Wii U.

De razendpopulaire serie waarin Mario en Sonic de handen in elkaar slaan, is inmiddels een traditie geworden. De Olympische spelen staan garant voor een nieuw deel in de reeks. Mario and Sonic: Olympic Winter Games 2014 is alweer nummertje vier in de serie.

Wederom zit de game vol uitdaging, humor en gezelligheid. Dit receptuur kenden we al uit de vorige delen. Is de game dan wel vernieuwend? Hoewel het concept hetzelfde blijft, heeft de game toch de mogelijkheden om nieuwe mogelijkheden te benutten. De game komt namelijk naar de Wii U. Die kans hebben de vorige delen niet gehad. Dit deeltje maakt dus gebruik van zowel de Wii Motion Plus als de Wii U GamePad. Tijdens de biathlon gebruik je de Wii Motion Plus om te skiën en de GamePad om te richten. Andere sporten waar je je aan kunt wagen zijn onder andere: bobsleeën, skiën, snowboarden, schaatsen en curlen.

Iwata noemde geen releasedatum, maar de winter ziet uit als een gepaste tijd om deze game in de schappen te leggen. Kijk jij uit naar deze winterse titel?

Nintendo laat wel zien heel erg nauw met Sega samen te werken, want ook Sonic Lost World is aangekondigd voor de Wii U en 3DS. Veel meer over deze titel kunnen we je helaas niet melden. Rond de E3 geeft Nintendo meer vrij over de titel.

Mario and Sonic: Olympic Winter Games 2014 komt naar de Wii U

Mario and Sonic: Olympic Winter Games 2014 komt naar de Wii U

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch