Menu Premium
Loading...

March of War closed beta begint op 1 april

Gamekings Redactie 24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

March of War closed beta begint op 1 april zo laat ISOTX weten kort nadat deze gloednieuwe Turn-Based Strategy MMO is aangekondigd. ISOTX, een Nederlandse game developer, ken je misschien al van de free-to-play browser game Iron Grip: Marauders of het oudere Iron Grip: Lords of War.

In March of War gaan zes facties de strijd met elkaar aan in een wereld waarin de geschiedenis een geheel andere wending heeft genomen. De game combineert wapentuig en technologie uit de jaren 40 met een grimmige dieselpunk stijl. Onder de facties bevinden zich onder andere de European Alliance, de United Republic en de Soviet Union. De andere drie facties worden nog bekend gemaakt. Iedere factie krijgt zijn eigen unieke units zoals de Walkers en Siege Tanks van de European Alliance en de oorlogsvliegtuigen van de United Republic.

De game wordt speelbaar op de PC en tablet en er kan gekozen worden voor een PvE, PvP of co-op waarbij samenstellingen van AI en echte spelers mogelijk zijn. In de gevechten die zich overal ter wereld kunnen afspelen, ligt de nadruk op snelheid en strategie. Verschillende locaties brengen ook ander terrein met zich mee om rekening mee te houden.

Naast de turn-based gevechten kunnen spelers ook lange termijn doelen nastreven. Zo kan er door een factie op democratische wijze een speler als supreme leader gekozen worden en zijn er ook rollen weggelegd voor generaals en ‘superweapon commanders’.

In de video hierboven kun je al wat exclusieve in-game beelden zien van March of War.

March of War closed beta begint op 1 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch