Menu Premium

Man op heterdaad betrapt tijdens het stelen van Breach

Gamekings Redactie 31/03/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ene Justin D. May, 20, is tijdens het PAX evenement op heterdaad betrapt tijdens het stelen van de game Breach, ontwikkeld door Atomic Games. De knaap zag een kabel hangen naast een display waar de game vertoond werd en besloot zijn laptop daarop aan te sluiten. Hij kwam niet verder dan 14mb toen hij werd opgemerkt door het personeel, die hem vroeg zijn laptop uit te schakelen.

In plaats van dit te doen en er makkelijk van af te komen, zette hij het op een lopen. Hij werd echter snel door een crewmember getackeld en ingerekend door de beveiliging. Vervolgens is hij overgedragen aan de politie, die nog een gemodificeerde 360, DS en PSP van hem in beslag namen. Om zijn situatie nog erger te maken grapte hij met de politie en bekende meerdere malen dat hij de game aan het stelen was, om vervolgens een agent te vragen om hem voor $100 uit deze nare situatie te helpen.

Volgens Atomic Games-woordvoerder David Tractenberg is de game “enkele miljoenen dollars waard”. May kan rekenen op een boete van $25,500 of 7 jaar gevangenisstraf.

de knaap in kwestie:

de game in kwestie:

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch