Menu Premium

Man of Medan is de opvolger Until Dawn en de release date is bekend

Hylke Haagsma 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vond je Until Dawn ontzettend vet? En sta je te springen om een Until Dawn deel 2? Dan hebben we slecht nieuws voor je, die komt er namelijk niet. Wat je wel krijgt van de makers van Until Dawn is een andere game die deel zal uitmaken van The Dark Pictures, een horrorgame die Until Dawn zal opvolgen, en dat is Man of Medan. Nu is bekend geworden dat de game in augustus uitkomt.

Lekker griezelen met Man of Medan

Waar Until Dawn nog een exclusive was komt Man of Medan uit voor de PC, PS4 en Xbox One. Ook eigenaren van de andere platformen kunnen dus met deze horrorgame aan de slag. The Dark Pictures Anthology is de serie games waar Man of Medan onder valt. Deze serie zal bestaan uit maar liefst vijf verschillende game ervaringen die ongeveer dezelfde mechanics zullen bevatten maar wel een ander verhaal zullen hebben. Daarnaast zullen er ook steeds nieuwe locaties en personage’s zijn. Until Dawn kende een Heavy Rain achtige gameplay, waarbij het verhaal en het maken van keuze’s erg belangrijk is. Dit in combinatie met het horrorgenre werkt enorm goed omdat het leven van de personage’s nog veel meer in jouw handen wordt gelegd dankzij alle angstaanjagende gevaren.

Geen Until Dawn 2 bij The Dark Pictures

Pete Samuels is CEO bij Supermassive games en hij heeft aangegeven aan Game Informer waarom er geen Until Dawn 2 aan zit te komen. Er zijn schijnbaar nog steeds fans die een om een tweede deel vragen. Samuels wil spelers een soortgelijke ervaring geven maar het team niet dwingen om met hetzelfde verhaal en dezelfde personages te moeten werken. In plaats van Until Dawn 2 wordt er daarom aan The Dark Pictures Anthology gewerkt. Man of Medan zal de eerste game zijn in deze serie.

Ga jij de game spelen? Of ben je hier veel te bang voor? Laat het ons weten in de comments! Stel daar ook gelijk al je vragen over de game!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch