Menu Premium

Makkelijk gameplay delen via Upload Studio

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen alle nieuwe titels die door Microsoft getoond worden, zijn er ook onthullingen van nieuwe mogelijkheden. We kunnen met de Xbox One makkelijk gameplay delen via Upload Studio, vergelijkbaar met de uploadfunctie getoond door Sony op de onthulling van de PlayStation 4.

Toen afgelopen februari door Sony de PlayStation 4 werd aangekondigd, lieten zij zien dat het mogelijk wordt om gameplay te delen met vrienden door een nieuwe uploadfunctie. Ze sloten ook een deal met Twitch, een veel gebruikte streamingdienst door gamers. Nu is duidelijk dat Microsoft ook zo’n deal met Twitch gesloten heeft. Ook op de Xbox One wordt het mogelijk om je speelsessies met de rest van de wereld te delen. Na een speelsessie laat de Xbox One weten dat er een opname gemaakt is en krijg je de keuze wat hiermee gebeuren moet.

Dit is allemaal mogelijk door een ingebouwde digitale video recorder. Hierdoor wordt het ook mogelijk om opgenomen gameplay terug te kijken op je eigen console. Ben je ontzettend trots op de prestaties die je in-game geleverd hebt? Dan kun je nog even nagenieten door het af te spelen wanneer je maar wilt. Wil je graag zien of je vrienden op Xbox Live het beter doen dan jij? Ook dat is mogelijk om te zien voordat je de game opstart.

Ben jij het type gamer dat graag gameplaybeelden met vrienden deelt?

Makkelijk gameplay delen via Upload Studio

Makkelijk gameplay delen via Upload Studio

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch