Menu Premium

Makers Super Meat Boy annuleren Mew-Genics

Duncan Israel 24/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Team Meat, de makers van Super Meat Boy, hebben ongeveer drie jaar geleden een nieuwe game aangekondigd, genaamd Mew-Genics. Na die aankondiging kwam in 2014 het nieuws dat ze tijdelijk gestopt waren met de ontwikkeling van de game. Twee jaar later is de game geannuleerd.

Mew-Genics zou gaan over katten-wetenschap in eenzelfde stijl als van Super Meat Boy. Edmund McMillen, mede-oprichter van Team Meat, heeft aan Eurogamer bevestigd dat Mew-Genics is geannuleerd: “We weten nog niet zeker of we de ontwikkeling van Mew-Genics over een paar jaar weer op gaan pakken. Met nieuwe technieken kan de game wederom interessant worden voor ons om aan te werken. Helaas gaat dat voorlopig niet gebeuren.”

Overigens werd in de zomer van 2014 al bekend dat de ontwikkeling van Mew-Genics niet echt grote stappen aan het maken was. Destijds werd de ontwikkeling van de game aan de kant geschoven, om verder te kunnen werken aan de Super Meat Boy-franchise. “Mew-Genics is niet geannuleerd, we hebben het alleen even aan de kant geschoven om aan deze game [Super Meat Boy] te werken,” aldus Team Meat op 31 augustus 2014.

Team Meat heeft wel laten weten dat ze bezig zijn met een nieuwe game, genaamd The Legend of Bum-bo, wat een randomly-generated puzzel-RPG moet gaan worden. Verder is er nog niks bekend over deze game, behalve dat ze hebben geteased dat het iets te maken kan gaan hebben met The Binding of Isaac, een andere game van Edmund McMillen.

Bron: VG24/7

Makers Super Meat Boy annuleren Mew-Genics

Makers Super Meat Boy annuleren Mew-Genics

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch