Menu Premium
Loading...

Deze Mafia 3 trailer toont ‘The Anarchrist’ Thomas Burke

Karim Shehata 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment begint steeds dichterbij te komen dat we aan de slag kunnen met Mafia 3! Op 7 oktober komt de maffiagame naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar de voorpret is allang begonnen. Waar we eerder al bijvoorbeeld het personage Cassandra uitgebreid behandeld zagen worden in een video, is het nu de beurt aan de leider van de New Bordeaux Irish Syndicate. Deze Mafia 3 trailer toont ‘The Anarchrist’ Thomas Burke!

Net als Cassandra en Lincoln Clay is ook Thomas Burke het ongelofelijk zat met de capriolen van de Italiaanse maffia. Daarom komt hij samen met zijn familie, waar jij – Lincoln Clay – deel van uitmaakt, jou een handje helpen om de Italiaanse maffia kapot te maken, goedschiks of kwaadschiks. Thomas Burke kent duidelijk het woord ‘angst’ niet en haalt dus de gruwelijkste manieren uit om ervoor te zorgen dat de Italiaanse maffia het niet lang meer uithoudt in New Orleans.

In de bovenstaande trailer is goed te zien welke bijdrage Thomas Burke levert aan één van de grotere titels van dit najaar. Mafia 3 verschijnt zoals gezegd op 7 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Nog iets meer dan twee maanden wachten genieten van alleen de voorpret dus!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch