Menu Premium

Mafia 3: Stones Unturned DLC is vanaf vandaag te checken

Maarten van Steijn 31/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een tijd geleden kregen we te horen dat Mafia 3 een drietal story expansions gaat krijgen. Inmiddels hebben we één daarvan al achter de kiezen. Vanaf vandaag mogen we weer verder met de tweede DLC, genaamd Stones Unturned. Dit gaat uiteraard met een launch trailer, waarin onze maffiosi flink uitpakken.

Deze story expansion draait om de chemie tussen Lincoln Clay en de uiterst rechtvaardige CIA agent Donovan. In deze DLC gaat Lincoln het geheel anders aanpakken. Het is namelijk de taak van deze oorlogsveteraan om een mercenary bende op te sporen en volledig te slopen. Deze groep bestaat uit een half leger, onder de leiding van Conner Aldridge. De trailer belooft weer een stormloop aan bruut geweld, achtervolgingen en smerige onderlinge spelletjes. Als kers op de taart hebben we deze DLC nieuw speelgoed tot onze beschikking: gun turrets!

We mogen naast dit verhaal natuurlijk ook weer aan de slag met verschillende side quests en activities die door de gehele map heen te vinden zijn. We krijgen te maken met mercenary strongholds, bounty hunting, het aanleveren van cargo en meer.

De derde en laatste story expansion is ook alweer onderweg en gaat schuil onder de naam Sign of the Times. Ben jij tussen het lezen van dit bericht door al bezig met deze story expansion? Of laat je Mafia 3 even voor wat het is? De DLC is vanaf vandaag beschikbaar op de Playstation 4, Xbox One en PC.

Bron: videogamer.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch