Menu Premium
Loading...

Mafia 3 Live Action Trailer is een schot in de roos

Ridho Hidayat 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mafia-franchise staat bekend om zijn geloofwaardige sfeer, maar wie had gedacht dat de serie zich ook nog eens uitstekend zou laten vertalen naar het witte doek!? Dat zie je goed, deze keer geen gameplaybeelden, maar een knap staaltje acteerwerk. Zit dus maar eens lekker achterover en geniet van deze intense trailer, want de Mafia 3 Live Action Trailer is een schot in de roos.

Net als in de game volgen we in deze trailer Lincoln Clay, die deze keer nog een appeltje te schillen heeft met een zekere maffiabaas. We zien de executie van twee dierbaren van Lincoln en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Één ding is zeker: je kunt Lincolns familie maar beter niets aandoen, want Lincoln is uit op wraak.

In Mafia 3 is Lincoln Clay erop uit om de maffiawereld eens flink op zijn kop te zetten. De Italiaanse families kunnen zich maar beter gedeisd houden, want Lincoln is in New Bordeaux en hij stopt niet tot hij gerechtigheid heeft gevonden. De verhalende actie-shooter belooft een meeslepend spektakel te worden in een herkenbare sixties-sfeer, een maffiaoorlog in een Amerikaans jasje.

Wacht dus niet langer en bekijk de Mafia 3 Live Action Trailer! Vanaf 7 oktober kun jij zelf voor rechter, jury en beul spelen, op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Wat denk jij, zou jij een volledige Mafia-film wel zien zitten? Of hou je het liever bij de games? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch