Menu Premium

Mafia 3 demo is nu live op PSN, Xbox Live en Steam

Maarten van Steijn 29/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mafia 3 demo is nu speelbaar! In deze demo laat 2K je de volledige eerste act uit de game checken. Deze demo is uitgekomen naast de eerste DLC, genaamd Faster, Baby. Deze DLC is de eerste uit een reeks van drie en introduceert een nieuw character, met de naam Roxy Laveau.

De demo is te downloaden in de Playstation Store, op Xbox Live en via Steam. Wanneer je de demo, act 1 uit de game dus, uitgespeeld hebt en de volledige game aanschaft, zal je voortgang meegenomen worden.

Mafia 3, met 2K als uitgever, is op 7 oktober 2016 uitgekomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Niet veel later werd al bekend dat deze open world third-person shooter de snelst verkochte game voor 2K is geweest.

De game speelt zich af in New Bordeaux. Je speelt als Lincoln Clay, een Vietnam veteraan die terugkeert en meteen diep in de ellende komt te zitten. Het gevolg hiervan is een sleur van actie, klassieke car chases en rondvliegende kogels onder de meest bekende jaren 70 muziek.

Heb jij Mafia 3 destijds aan je voorbij laten gaan en is de demo voor jou een uitkomst? Of heb je New Bordeaux al rijkelijk verkent en komt deze eerste DLC als geroepen?  Laat het weten in de reacties!

Bron: ign.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch