Menu Premium

Mafia 3 krijgt dit jaar drie story expansions

Bas Boudewijn 03/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 7 oktober van vorig jaar kwam het langverwachte derde deel van Mafia uit. Ondanks de nodige kritiek werd de blockbuster van 2K Games de snelst verkopende game ooit met maarliefst 4,5 miljoen kopieën verkocht in de eerste week. Het is dan ook niet gek dat al die Mafia 3 spelers met een season sass de komende maanden kunnen genieten van extra content. Mafia 3 krijgt dit jaar drie story expansions!

Tussen nu en juli van dit jaar kun jij maar liefst drie keer aan de slag met nieuwe Mafia 3 content. Alsof de maand maart nog niet druk genoeg was, kun je eerst nogmaals de straten van New Bordeaux verkennen in Faster, Baby!, waar in je met Lincoln Clay de handen ineen slaat met Roxy Laveau om een corrupte sheriff aan te pakken. De uitbereiding zal vooral het race gedeelte van de game aanpakken. Meer snelle auto’s, dramatische achtervolgingen, vette stunts en een heel nieuw gebied binnen New Bordeaux!

Twee maanden later kun je aan de slag met de tweede van in totaal drie uitbereidingen. In Stones Unturned gaan we een oude bekende tegenkomen. John Donovan ken je natuurlijk uit het verhaal van Mafia 3. Samen met Donovan neem je het op tegen een voor ons nieuwe vijand in een conflict dat al loopt sinds de Vietnam Oorlog.

Als derde en laatste kunnen we ons verheugen op Sign of the Times, waarin je op verzoek van de enige echte Father James uit de originele game achter een serie rituele moorden aangaat. Vermoedelijk zal deze uitbereiding je wederom door de hele stad heen begeleiden.

Kun jij niet wachten op deze berg aan nieuwe Mafia 3 content of zijn de komende maanden simpelweg te druk om terug te keren naar een oudere game? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: vg247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch