Menu Premium
Loading...

Madden NFL 25 E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens alle persconferenties op de E3 hebben we een hele rits aan sportgames voorbij zien komen, waaronder natuurlijk Madden NFL 25. De nieuwe American Football-game van Electronic Arts zit vol met nieuwe technieken en trucjes, dus check ze snel in de Madden NFL 25 E3 2013 trailer.

Madden NFL 25 tilt footballgames naar een heel nieuw niveau door het toevoegen van meer creativiteit, nog meer kracht en nog veel en veel meer precisie van alle acties. Met zo’n dertig nieuwe moves en combo’s kun je allerlei acties naar hartelust achter elkaar uitvoeren om je tegenstanders te slim af te zijn en zo de sterspeler uit je team te worden.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid je tegenstanders eens flink tegen de grond te werken, door ze bijvoorbeeld gewoon keihard te tackelen of de tackle van je tegenstander tactisch te ontwijken. Maar naast dat je zelf aan de slag kunt als één van de topspelers, kun je ook aan de slag als coach. Zorg dat je jouw team op de juiste manier aanstuurt en wie weet wordt je de grootste NFL-coach ooit.

Ga jij binnenkort de uitdaging aan om de beste coach of speler van de Madden NFL 25-serie te worden? Check in ieder geval eerst nog even de Madden NFL 25 E3 2013 trailer.

Madden NFL 25 E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch