Menu Premium

Mad Catz wordt co-uitgever Rock Band 4

Karim Shehata 21/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Harmonix Music Systems is op het moment druk bezig met de ontwikkeling van Rock Band 4. Het uitgeven van de game leek echter een nog grotere klus geworden, omdat Viacom en EA niet langer meer betrokken zijn bij Harmonix en de Rock Band-franchise. Fabrikant Mad Catz schiet Harmonix nu echter te hulp en wordt co-uitgever van Rock Band 4.

Waar Mad Catz zich vooral zal gaan bezighouden met de distributie en het promoten van de game, gaat Harmonix de digitale verkopen tot zich nemen. Hierdoor valt er een last af van de schouders van Harmonix, want in feite is de ontwikkelaar van Rock Band 4 op dit moment een indie-ontwikkelaar.

“Het co-uitgeven geeft ons de mogelijkheid om nog beter samen te werken met Harmonix en een vloeiende ervaring aan te bieden van de game tot aan de hardware, zeker wetende dat onze eerste prioriteit de gamers zijn”, aldus Verrey van Mad Catz. Laten we hopen dat deze vloeiende ervaring ook daadwerkelijk het geval gaat zijn wanneer Rock Band 4 eind dit jaar in de winkels moet komen te liggen!

Bron: Mad Catz

Mad Catz wordt co-uitgever Rock Band 4

Mad Catz wordt co-uitgever Rock Band 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch