Menu Premium
Loading...

Maak kennis met Turtonator in deze nieuwe Pokémon Sun and Moon trailer

Yannick van Doorn 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Turtonator, ik kies jou! Terwijl de wereld nog steeds in rep en roer is van de populariteit van Pokémon Go en de daarbij horende problemen qua mensenmassa’s of pokéstops in je eigen tuin, gooit The Pokémon Company een nieuwe Pokémon in je gezicht. Maak kennis met Turtonator in de nieuwe Pokémon Sun and Moon trailer.

Turtonator is een nieuwe Fire- and Dragon-type Pokémon die bedekt is in een laagje zwavel vanwege het feit dat vulkanen zijn natuurlijke habitat zijn. Deze zwavel op zijn schild zorgt voor heel veel explosies bij aanraking en Turtonator heeft daar een aanzienlijke skillset voor. Als enige Pokémon zal hij een Shell Trap kunnen doen. Met de Shell Trap zal je eerst een val zetten voor je tegenstander, wanneer Turtonator dan geraakt wordt door een fysieke aanval in de daaropvolgende beurt zal Turtonator’s Shell Trap een explosie produceren die vele malen meer damage doet aan je tegenstander. Boem! Voor een beter beeld van Turtonator en zijn abilities kan je de volgende trailer bekijken.

Pokémon Sun en Moon zullen op 18 november aanstaande uitkomen op de Nintendo 3DS in Noord-Amerika. Wij moeten er in Europa nog een aantal dagen extra op wachten. Bij ons ligt de game namelijk op 23 november in de winkels. Tot die tijd kan je nog lekker buiten rondhangen op zoek naar allerlei wilde Pokémons in de vrije natuur. Daarna wordt het natuurlijk ook wat kouder in ons land en kan je bij de open haard van Pokémon Sun en Moon genieten. Wil jij Turtonator graag in jouw Pokémon collectie opnemen?

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch