Menu Premium

Maak kennis met Raider, Kensei en Warden in deze drie For Honor trailers

Jeroen Wiersma 05/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015, tijdens de E3-presentatie van Ubisoft, stapte Jason VandenBerghe het podium op onder applaus van het publiek. Met zijn stok, indrukwekkende baard en bakkebaarden straalde hij iets uit wat de presentatie van de verassing van de show, die net met een trailer was getoond, op een of andere manier extra kracht bijzette. Het gaat hier natuurlijk om For Honor. Inmiddels zijn we een heel eind verder en geeft Ubisoft ons wat meer inzicht in drie van de krijgers waarmee je straks de aarde rood kunt gaan kleuren in drie For Honor trailers.

Ten eerste de Raider. Het wapen dat hij draagt is de Deense bijl; een bijl die zeker voor meer geschikt is dan slechts hout hakken. Deze imposante spierbonk heeft geen pantser nodig, zijn lot wordt immers toch bepaald door het lot. Verder zien we hem in de trailer gebruik maken van een soort vuurgranaat. Ten tweede de Kensei. Deze zwaardheiligen dragen de Nodachi; een zwaard met een flink bereik. In tegenstelling tot de Raider, draagt de Kensei een sterk pantser. Hem zien we het commando voor een pijlenregen geven. Ten derde de Warden. Deze leden van een eeuwenoude orde hanteren de longsword. Tevens zien we de Warden in de trailer een soort aura over zichzelf activeren en een katapult ontketenen.

For Honor verschijnt op 14 februari 2017 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je enthousiast of nieuwsgierig geworden zijn, of was je dat sowieso al, dan kun je je inschrijven voor de closed alpha. Deze zal lopen van 15 september tot 18 september. Zit er een krijger naar jouw smaak tussen?

For Honor – Raider Trailer

For Honor – Kensei Trailer

For Honor – Warden Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch