Menu Premium
Loading...

Maak kennis met het verleden van Vito in deze Mafia 3 video

Rik Koning 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mochten wij jouw dag zojuist gemaakt hebben met een te gekke Mafia 3 trailer over de verschillende districten, dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. 2K en Hangar 13 hebben namelijk nóg een trailer om te laten zien. Dus check snel die video en maak kennis met het verleden van Vito in deze Mafia 3 video!

Vito Scaletta was de protagonist in Mafia 2 en zal ook in het aankomende deel zijn opwachting maken, al zij het niet als hoofdpersonage. Na de gebeurtenissen uit deel twee is Vito uit Empire Bay verbannen naar New Bordeaux. Nadat hij door Don Sal Marcano, de antagonist in Mafia 3, opzij wordt geschoven, komt hij met een plan om wraak te nemen.

Om dit voor elkaar te krijgen sluit hij zich aan bij een nieuwe familie, die aangevoerd wordt door Lincoln Clay, de hoofdpersoon uit Mafia 3. Vito is een man die bekend staat om zijn loyaliteit en hij is getekend door zijn verleden. Samen met Clay probeert hij wraak te nemen op Marcano en de criminele onderwereld van New Bordeaux over te nemen.

Dus check het verleden van Vito in deze Mafia 3 video en laat ons weten wat jij vindt van de rol die het hoofdpersonage uit het vorige deel gaat spelen in Mafia 3! Kijk jij al uit naar de samenwerking met Vito, of vind je het vreemd om samen te spelen met een personage waar jij eerder de controle over had?

Mafia 3 komt op 7 oktober uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch