Menu Premium
Loading...

Maak je eigen film met de spectator-mode van Battlefield 1

Roy de Keijzer 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal je vast niet zijn ontgaan, Battlefield 1 ligt bijna in de winkel. Met de naderende release komt DICE met een nieuwe aankondiging. Een patch die vlak na de release moet verschijnen brengt een vernieuwde spectator-mode naar Battlefield 1.

DICE heeft al een klein aantal spelers de kans gegeven om aan de slag te mogen met deze nieuwe spectator-mode, om te laten zien wat je er straks allemaal mee kunt doen. Één van die video’s die zij hiermee hebben gemaakt kun je hierboven zien en is van een speler die zichzelf Berdu noemt. Deze video is gemaakt op de Xbox One, maar deze spectator-mode zal straks voor alle versies beschikbaar zijn.

De mode heeft een aantal tools, waarmee je in staat bent om je eigen oorlogsfilm te regisseren en delen. Je kunt bijvoorbeeld een camera vastplakken aan een bepaald voertuig of een bepaalde speler en kan tijdens de gameplay hiertussen schakelen en de camera’s alle kant op laten draaien. Het gedrag van een camera valt aan te sleutelen, denk bijvoorbeeld aan de positie, snelheid en invalshoek. Je kunt op ieder moment tussen de verschillende camera’s schakelen. Met de free-cam kun je vrij over het gehele slagveld bewegen. Verder zijn er ook bepaalde filters in de toolbox, waarmee je filmachtige effecten kunt geven aan de video. Voor mensen die geen zin hebben om moeilijk te doen kan er ook worden gewerkt met vooraf ingestelde camerapunten.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij straks als een echte Spielberg aan de slag? Laat het weten in de comments!

Bron: VG 24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch