Menu Premium

Maak alvast je eigen bunnygirl voor Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Dennis 25/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een meer dan vier uur durende stream vol technische problemen hebben de developers van Final Fantasy XIV afgelopen nacht uitgebreid uitgelegd wat de grote veranderingen in de nieuwe Shadowbringers expansion zullen zijn. Bovendien onthulden ze dat je nu alvast aan de slag kunt met de nieuwe character customisation.

Jobs, jobs, jobs

Zoals het een goede MMO-expansion betaamt voegt ook Shadowbringers nieuwe classes (Jobs) aan de game toe. Het gaat hierbij om de Tank Job Gunbreaker en de DPS/Support Job Dancer. Ook zijn een aantal oude Jobs flink op de schop gegaan en uitgebreid. Zo zal de Machinist voortaan zijn eigen robot buddy kunnen oproepen, en krijgt de Summoner er een hele nieuwe summon bij in de vorm van Phoenix.

In het onderstaande filmpje worden de nieuwe jobs en hun nieuwe moves helemaal uit de doeken gedaan. Misschien dat je daardoor alvast kunt beslissen welke job(s) jij gaat spelen in Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

Lieve konijntjes en stoere leeuwen

Naast nieuwe Jobs kun je in Shadowbringers ook met twee nieuwe rassen spelen. Het eerste ras zijn de Viera. Een ras van bunnygirls die we al kennen uit games als Final Fantasy XII en Final Fantasy Tactics. Het tweede ras zijn de Hrothgar. Een ras van stoere leeuwachtigen, gebaseerd op Ronso uit Final Fantasy X. Via de Benchmark Tool die je hier kunt downloaden kun je alvast in de character creation met deze twee nieuwe rassen aan de slag. Ook krijg je daar alvast een eerste blik op nieuwe locaties en nieuwe armour sets, en kun je het uiterlijk van je gemaakte personage opslaan en meenemen na de uiteindelijke game.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers zal op 2 juli voor zowel de PC als de PS4 uitkomen. Naast de nieuwe Jobs en rassen komt het ook met een hele nieuwe raid gebaseerd op Nier Automata, gemaakt in samenwerking met Yoko Taro. Tot die tijd kun je je misschien nog vermaken met de FInal Fantasy XIV roadtrip die Daan en Koos een paar maanden geleden hebben gemaakt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch