Menu Premium

Lucid Games hint naar hun nieuwe project

Gamekings Redactie 05/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lucid Games hint naar hun nieuwe project op hun Facebook pagina. Volgens het bericht van de studio wordt “midden mei namelijk een interessante tijd en kunnen we een aantal spannende updates verwachten”. Lucid Games is nog niet heel bekend bij het grote publiek. Dit komt doordat de studio nog niet zolang bestaat. De studio is na de sluiting van Bizarre Creations opgericht door een aantal medewerkers van de gesloten studio. De mannen van Lucid Games hebben bekende titels op hun naam staan, zoals de briljante multi-directional shooter Geometry Wars en race game Blur, maar echt goed nieuws kan natuurlijk alleen maar gaan over Project Gotham Racing 5. Nou ja, dat hopen we dus.

In februari dook er op het LinkedIn profiel van een medewerker van Lucid Games een afbeelding op waarop een weg te zien is die is afgesloten met een bord met de tekst ‘Road opens 2013’. Deze afbeelding vrijwel ook direct als een grote banner op de Lucid Games website. Natuurlijk kan de afbeelding net zo goed verwijzen naar Blur, de andere race game van Lucid Games, maar na de slechte verkoopcijfers van die titel is het de vraag of er investeerders zijn voor een vervolg.

Midden mei zegt het Facebook bericht? Is er niet nog een ander bedrijf dat een kleine onthulling gepland heeft in die periode? Oh ja! Microsoft gaat op 21 mei de nieuwe Xbox aan de wereld laten zien. Is Microsoft ook niet de eigenaar van de licentie voor Project Gotham Racing? Hmmm… misschien is de launch van de nieuwe Xbox een goed moment om een Xbox exclusive en grafisch hoogwaardige race game aan te kondigen.

We hoeven gelukkig niet lang in spanning te zitten, want midden mei komt snel dichterbij. Meer informatie over de onthulling van de nieuwe Xbox vind je hier

Lucid Games hint naar nieuw project

Lucid Games hint naar nieuw project

.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch