Menu Premium
Loading...

[UPDATE] Lowriders komen naar GTA Online

Mark Hoogland 16/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Gisteren lieten we je al weten dat GTA Online op 20 oktober nieuwe content krijgt. Check nu de Lowriders DLC in de trailer die Rockstar vandaag verspreidde!

Het is weer tijd voor nieuwe content voor GTA Online! Na eerdere DLC als Ill Gotten Gains en Freemode Events verschijnt aanstaande dinsdag het voor autofanaten geknipte GTA Online: Lowriders voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Vooral eind jaren negentig zag je ze opeens veelvuldig in hiphopclips en urban misdaadfilms; lowriders, auto’s met verlaagde wielophanging en aangepaste hydraulics om mans te kunnen bouncen. Wel, de lowrider, toch al sinds de jaren veertig een cultureel verschijnsel in de VS, komt op 20 oktober ook naar GTA Online. Er zullen zes verschillende lowriders te koop zijn, die je vervolgens meer dan ooit kunt customizen in de nieuwe autoshop, Benny’s Original Motor Works.

De nieuwe wagens, straks ook op te slaan in een vierde garage, komen natuurlijk niet alleen. Lamar, Franklins maatje uit GTA V, heeft een aantal nieuwe Contact Missions in de aanbieding, en Ammu-Nation voegt de machete en een volautomatisch Machine Pistol toe aan zijn assortiment. Verder kun je je look eens temeer aanpassen met nieuwe kleding, haarstijlen en accessoires.

Ga jij vanaf 20 oktober bouncend de straten door in je blitse lowrider met roodfluwelen bekleding? Laat het ons weten in de comments!

Lowriders komen naar GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch