Menu Premium

Lost Planet spin-off E.X. Troopers komt niet naar het Westen

Gamekings Redactie 12/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jammer maar helaas, want de Lost Planet spin-off E.X. Troopers komt niet naar het Westen. Vervelend dus voor de Nederlanders die staan te wachten op de Capcom titel. E.X. Troopers blijft exclusief voor Japan.

De 3DS actiegame in anime stijl gaat aan ons voorbij. Nouja, of het voor altijd zo zal zijn blijft nog maar de vraag. Het staat in ieder geval nog niet op de planning de titel naar het westen te brengen, aldus Capcom tijdens een ‘ask us anything’ vragensessie op de officiële site van de gameproducent.

Waarom komt de game eigenlijk niet naar Europa? Volgens Capcom’s senior Vice-President, Christian Svensson, is het omdat de game niet officieel een deel van de Lost Planet franchise is. Om deze reden vindt Capcom het niet nodig de spin-off de westelijke kant op de sturen. Om aan te duiden dat de titel niet helemaal bij Lost Planet hoort als een vervolg heeft de game ook een andere naam.

Voor de kaaskoppen onder ons die nog van plan zijn naar Japan op vakantie te gaan of wat games te importeren, 22 november komt E.X. Troopers daar uit, maar je moet dus wel je Japans onder de knie hebben. Begin maar alvast met het opstarten van die talenknobbel van je!

Lost Planet spin-off E.X. Troopers komt niet naar het Westen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch