Menu Premium
Loading...

Lost Planet 3 E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft ons gisteren tijdens hun persconferentie op de E3 een heel scala aan gametrailers laten zien, en eentje daarvan was die van Lost Planet 3. Met nieuwe multiplayer beelden mag je deze trailer natuurlijk niet missen, dus check snel de Lost Planet 3 E3 2013 trailer.

Na het succes van Lost Planet één, kunnen we deel twee wel een kleine tegenvaller noemen. Toch gaat Capcom de serie nieuw leven in blazen met Lost Planet 3, wat zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Je zult deze planeet misschien nog wel kennen van de vorige twee delen in de serie. Echter speelt deze game zich jaren voor deel één en twee af.

E.D.N. III ligt verstopt onder een dikke laag sneeuw en ijs. Wanneer je als speler een bepaald gebied meerdere malen bezoekt, zal de omgeving steeds aangepast zijn door de verandering van de weersomstandigheden. Dit moet zorgen voor afwisselende gameplay en bovendien voor veel afwisseling tussen de verschillende vijanden. Ook zelf zul je je aan moeten passen aan de weersomstandigheden. Verlaat je de warmte van binnen voor de kou van buiten, dan is het zaak jezelf warm te houden.

In de trailer komt vooral een heleboel actie naar voren. Je ziet een veel wrede wapens die je gebruikt tegen tal van vijanden. Deze zien we vooral terug in de vorm van monsters en robots. Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel de Lost Planet 3 E3 2013 trailer.

Lost Planet 3 E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch