Menu Premium
Loading...

LocoCycle E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

LocoCycle is één van de exclusieve titels voor zowel de Xbox 360 als Xbox One. Bovendien heeft de game het ook weten te schoppen tot launch titel van die laatste. Ben je benieuwd naar wat voor game LocoCycle is? Kijk dan nu de LocoCycle E3 2013 trailer.

De trailer begint met een heleboel tekst, maar wordt dan gevolgd door een stukje 8-bit trailer. Hier maken we gelijk kennis met hoofdrolspeler Pablo, die we achter een soort motor zien hangen. Vervolgens gaan we door naar waar de trailer écht om draait.

Want na het korte 8-bit gedeelte gaat de trailer al snel over in de beter uitziende 3D-graphics. Ook hier zien we Pablo achter zijn motor, genaamd I.R.I.S., hangen. I.R.I.S. gaat als een razende over de weg heen, waarbij ze zo nu en dan de nodige trucjes uit de kast haalt en daarbij nogal eens voor wat ongelukken zorgt. Bovendien kan de motor schieten.

De meegesleurde Pablo blijkt overigens een lenig man, want ondanks dat hij achter een futuristisch ogende motor, hangt weet hij flink van zich af te slaan en kan hij zelfs raketten werpen.

Weet Twisted Pixel met LocoCycle een Xbox One-waardige titel neer te zetten? Bepaal het zelf en check de LocoCycle E3 2013 trailer.

LocoCycle E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch