Menu Premium

Livestream van Red Bull Gridsters

Gamekings Redactie 29/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blammo is in Londen voor het Goodwood Festival of Speed en jij kunt er zelf bij zijn. Wij verzorgen namelijk de livestream van het spectaculaire Red Bull Gridsters.

Dit weekend zullen 16 van de beste gametalenten het tegen elkaar opnemen tijdens de eerste editie van Red Bull Gridsters, dat plaatsvind in het Goodwood Festival of Speed te Londen. Voor degenen die niet bij dit spectakel aanwezig kunnen zijn, is er goed nieuws. Al het geweld gaat gestreamed worden op www.redbull.co.uk/gridsters.

Wat kun je allemaal verwachten? Red Bull Gridsters is een nieuwe unieke competitie, waarin de snelste en meest veelzijdige racing gamer wordt gekozen door een drietal racegames te spelen. Zo wordt er gescheurd met Forza Motorsport 4 op de Xbox 360 en verbranden ze rubber in Gran Turismo 5 en F1 2011 op de PlayStation 3. De zestien finalisten gaan niet alleen de strijd aan om de Red Bull Gridsters kampioen te worden, maar ook voor vette prijzen zoals een reis naar Abu Dhabi Grand Prix.

Dit is lang niet alles, want de jongste F1 World Champion, Sebastian Vettel, neemt het op tegen Trackmania wereldkampioen Hakki Jr. in Gran Turismo 5. Tenslotte hebben de F1-coureurs Sebastian Vettel en Mark Webber ook nog tijd om wat vragen te beantwoorden.

Wil je niks missen? Check dan dit weekend het volgende programma van de Red Bull Gridsters livestream:

Zaterdag:
09:00-17:00: Red Bull Gridsters livestream
11:05: Q&A met Sebastian Vettel

Zondag:
09:00-17:00: Red Bull Gridsters livestream
11:55: Q&A met Mark Webber

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch