Menu Premium

Steven Spielberg werkt aan de live-action Halo tv serie

Karim Shehata 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo, waarschijnlijk de grootste game franchise van Microsoft, krijgt een televisie serie. Na een film die er uiteindelijk nooit gekomen is in de vorm van Halo: Combat Evolved, gaat de Master Chief nu dus uiteindelijk toch de uitstap maken naar de televisie, want een Live-Action Halo tv serie wordt geregisseerd door Steven Spielberg.

De regisseur van ondere andere Saving Private Ryan,  Schindlers List en E.T. gaat nu dus aan de slag met Halo. Na het zuinige succes van Halo 4: Forward Unto Dawn, een live action mini-serie als een prequel op Halo 4, komt er dus een tv serie over de Master Chief.  Aangezien er rondom Halo altijd wel wat te vertellen valt is het eigenlijk geen wonder dat er een televisie serie rondom Halo komt, aangezien er ook al boeken en natuurlijk games zijn.

Aangezien Steven Spielberg natuurlijk al heel wat ervaring heeft op sci-fi gebied, lijkt een Halo tv serie helemaal in het straatje te liggen van de ervaren regisseur en uitvoerend producent. Wat het uiteindelijk gaat opleveren, zien we waarschijnlijk op de aanstaande E3, het evenement waar tijdens de Xbox Reveal veelvuldig naar gehint wordt. Tot op heden is het gebleven bij de aankondiging van een tv serie, een eventuele Halo 5 is op dit moment dus (nog) niet aangekondigd.

Steven Spielberg werkt aan de live-action Halo tv serie

Steven Spielberg werkt aan de live-action Halo tv serie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch