Menu Premium

LittleBigPlanet is één van de PlayStation Plus-games van februari

Mark Bischoff 02/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe maand is begonnen, en zoals gebruikelijk betekent dat ook dat de gratis games voor Playstation Plus bekend worden gemaakt. Dit keer mag je onder andere met Sackboy aan de slag want LittleBigPlanet 3 is één van de PlayStaion Plus-games van februari.

In totaal kun je met de volgende zes titels in februari aan de slag:

  • LittleBigPlanet 3 – PlayStation 4
  • Not a Hero – PlayStation 4
  • Starwhal – PlayStation 3 (Cross-buy met PlayStation 4)
  • Anna: Extended Edition – PlayStation 3
  • Ninja Senki DX – PlayStation Vita (Cross-buy met PlayStation 4)
  • TorqueL – PlayStation Vita (Cross-buy met PlayStation 4)

LittleBigPlanet 3 is de game met de meeste faam en springt er als eerste uit. Dit derde deel van de serie werd echter niet door bedenker Media Molecule gemaakt, maar door Sumo Digital. Deze ontwikkelaar is onder andere bekend van games als Crackdown 3, Dead Island 2 en is op het moment bezig met Snake Pass.

Met Not a Hero haal je een 2D cover-based side-scrolling shooter in huis en kruip je in de huid van een paars konijn die terug in de tijd is gereisd om de wereld te redden van totale vernietiging. Om tot burgermeester benoemd te worden door de burgers, zul je de misdaad moeten gaan bestrijden.

De PlayStation Plus games van deze maand zullen beschikbaar zijn vanaf 7 februari, tot die tijd kun je de games van januari nog gratis binnen hengelen. Welke titel ga jij deze maand zeker downloaden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Videogamer.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch