Menu Premium

LittleBigPlanet 3 is aangekondigd voor de Playstation 4

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet is sinds zijn eerste deel op de PlayStation 3 een uiterst succesvolle serie voor Sony. Natuurlijk kon een nieuw deel niet uitblijven, en je hoor. LittleBigPlanet 3 is aangekondigd voor de Playstation 4. Met zijn grappige puzzels, schattige personages en originele insteek is dit goed nieuws voor zowel oude fans al nieuwelingen.

Wat LittleBigPlanet een goede serie maakt is het gemak waarmee je als speler levels in elkaar kunt zetten. Na twee titels zijn er al ongelooflijk veel levels gemaakt en natuurlijk zullen al deze levels ook speelbaar zijn in LittleBigPlanet 3, waardoor de game vanaf dag één al een rijke bibliotheek heeft aan levels. Maar waar je in de vorige games de puzzels op moest lossen met Sackboy, zijn er nu ook andere personage’s beschikbaar. Oddsock is een klein hondje welke gebruik kan maken van zijn grotere snelheid. Swoop is een vogel, welke als enige personage kan vliegen. En dan is er nog de schattig uitziende Toggle, een groot beest wat zich kan transformeren in een erg kleine versie van zichzelf, waardoor hij op plaatsen kan komen waar niemand anders kan komen. Op deze manier kun je met de nieuwe co-op voor 4 man van alle soort puzzels oplossen. Er is overigens ook nog een nieuw items waarmee je de wind kunt beïnvloeden, zodat je obstakels weg kunt blazen of in beweging kunt brengen met een beetje hulp van de wind.

LittleBigPlanet 3 zal in november uitkomen voor de Playstation 4 en je zal dus dit jaar nog je klauwen kunnen grijpen in de vele puzzels, of er zelf een paar maken. Met de oude levels van LittleBigPlanet met een geheel nieuwe singleplayer en level editor zit het in ieder geval goed met de uren die je in de game kunt stoppen. Sony hoopt natuurlijk dat we dat dan ook gaan doen met zijn allen.

LittleBigPlanet 3 is aangekondigd voor de Playstation 4

LittleBigPlanet 3 is aangekondigd voor de Playstation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch