Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet 3 Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet is een grote exclusive geworden voor Sony. Het knutselwerk met Sackboy heeft vele gamers positief verrast en de game werd een succes. Ondertussen zijn we alweer aanbeland bij het derde deel uit de serie. Vrijwel iedereen kent het principe van de game, maar wil je zien hoe het nieuwste deel op je scherm gaat knallen? Check dan de LittleBigPlanet 3 Gamescom 2014 Gameplay Trailer.

Op de E3 hebben we de verschillende characters al in actie mogen zien, en in deze trailer zien we alle characters aan het werk. Sackboy wordt vergezeld door de vliegende Swoop, Oddsock en de bolle Toggle. Hiermee zal de gameplay die je kent uit de eerdere delen deels veranderen met elk character omdat elk character eigen skills heeft. Denk aan snelheid, vliegen en andere dingen. Ook het bestaande deel van je eigen levels maken zal uiteraard in dit nieuwe deel ook aanwezig zijn, met meer opties dan tevoren. Daarnaast zal de huidige collectie van gemaakte levels ook beschikbaar worden waardoor de replay waarde erg hoog te noemen is.

Sony hoopt met LittleBigPlanet 3 gamers van jong en oud naar hun console te brengen. Of ook dit deel zo’n groot succes wordt als de vorige delen, dat zullen we zien op 19 november, wanneer de game hier in Europa uitkomt.

LittleBigPlanet 3 Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch