Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet 3 20 Years of PlayStation Trailer

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs is PlayStation 20 jaar oud geworden. Tijd voor een feestje dus, en hoe kan je dat beter vieren dan met een LittleBigPlanet 3 20 Years of PlayStation Trailer?! Deze trailer laat perfect zien hoe ver de PlayStation, en eigenlijk het gamen in het algemeen, is gekomen in twee decennia.

Onder het genot van een lekker muziekje zien we Sackboy alle klassiekers van de afgelopen 20 jaar langsgaan. He-le-maal vanaf de start van de PlayStation. Het leukste van alles? De hele trailer is in elkaar gezet in LittleBigPlanet zelf. Dit zou je thuis dus perfect na kunnen bootsen. Als dat geen bewijs is van hoe ver gaming is geëvolueerd in 20 jaar…!

LittleBigPlanet 3 is beschikbaar op de PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze game brengt niet alleen nieuwe avonturen voor Sackboy, maar introduceert ook zijn nieuwe vriendjes, Oddock, Toggle en Swoop. Zo kan je met de verschillende personages afwisselen en steeds nieuwe manieren vinden om de levels te doorlopen. Of je kan natuurlijk met je vrienden samen ieder een ander karakter spelen!

LittleBigPlanet 3 20 Years of PlayStation Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch